21e Editie Nyenrode Rally

Participation

Joining this event is not possible anymore

About this event

Category
Sociaal
Date
Sep 26, 2020

21e Editie Nyenrode Rally

Dit jaar zal de Nyenrode Rally worden georganiseerd als een één-daags evenement, i.v.m. Covid-19. Desalniettemin wordt er tijdens de 21e editie extra nadruk gelegd op het netwerk karakter van de Nyenrode Rally tijdens verschillende culinaire stops (in kleinere groepen). Van een goed gevulde picknickmand bij de start, tot oesterstops langs de weg en een hoogstaand culinair “Finish Diner”, de 21e Commissie is volop bezig om u te laten genieten van een onvergetelijke dag. En dat allen tezamen en route door prachtige landschappen. 

Daarnaast zijn wij bezig met een mogelijke optie dat u na het Finish Diner kan overnachten in een dichtbij gelegen hotel, zodat u zorgenloos kan genieten van het Finish Diner en de wijnen (niet inbegrepen in de equipeprijs). Deze overnachting staat los van de Nyenrode Rally, dus er zal geen programma zijn zondag 27 september in de ochtend. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze optie, kunt u dit aangeven per mail (w.knottnerus@my.nyenrode.nl).

Hopelijk mogen wij u zaterdag 26 september wederom verwelkomen op ons prachtige landgoed te Breukelen om een buitengewone Rally te rijden!

Met sportieve race-groet, 
De 21e Nyenrode Rally Commissie