Nyenrode Rally

Participation

Joining this event is not possible anymore

About this event

Category
Sociaal
From
Sep 28, 2018, 5:00:00 PM
Until
Sep 30, 2018, 5:00:00 PM
Location
Start Nyenrode


Goede Rally Vrienden

Een van de meest prestigieuze en grootste evenementen aan de Nyenrode Business Universiteit zal ook dit jaar weer terugkeren: de Nyenrode Rally 2018. Dit 3-daagse evenement zal plaatsvinden van 28 t/m 30 september. Een gevarieerd deelnemersveld zal, verspreid over 55 equipes, in exclusieve automobielen, deze unieke ervaring beleven. Traditiegetrouw zal de start van de rally plaatsvinden bij Kasteel Nyenrode. De Rally zal zich vervolgens voortzetten naar de mooiste plekken van het land.

Om te zorgen dat de Nyenrode Rally ook dit jaar weer een groot succes gaat worden, zijn wij als organisatie niet alleen op zoek naar enthousiaste deelnemers voor de rally, maar ook naar mensen en bedrijven die dit evenement ondersteunen. Wij zoeken voor dit evenement partners die willen investeren in één van de mooiste tradities van Nyenrode en die ervoor willen zorgen dat deze traditie kan worden voortgezet!

In de afgelopen 18 jaar is de rally uitgegroeid tot één van de grootste evenementen van Nyenrode, waarbij netwerken, rijplezier en ‘het goede leven’ hand in hand gaan. Een deelname aan de Nyenrode Rally is mogelijk voor iedere Nyenrodiaan, zowel voor de huidige studenten als de alumni van deze prachtige Universiteit. Tevens zijn afgevaardigden van sponsorende bedrijven welkom. Komende september zal de 19e editie van de Nyenrode Rally plaatsvinden. Voor elke deelnemende Nyenrodiaan wordt dit gegarandeerd een memorabel weekend. In drie dagen doen de deelnemende equipes verschillende prachtige locaties aan in Nederland, waar zij zullen overnachten en dineren. Tijdens het driedaagse evenement krijgen de deelnemers allerlei opdrachten voor de kiezen in een schitterende omgeving. Naast navigeren en tactisch inzicht zullen de stuurmanskunst van de coureur en oplettendheid van de bijrijder vereist zijn om kans te maken op de eindoverwinning. De brullende motoren, gierende banden en prachtige bolides maken dit het evenement voor de auto liefhebbende Nyenrodiaan buitengewoon. Als elk jaar kijken de Voortgezette Compagnie van Verre (VCV) en de Nieuwe Compagnie van Verre (NCV) weer uit naar dit evenement. Voor de betrokken bedrijven is dit dan ook weer de kans bij uitstek om zichzelf te laten zien.