LXXIXe Collegie tot de Suffisante Victualiën

U bevindt zich op een kampement met een rijke historie die voor het gros is geschreven door ijzeren mannen, de rest door jongens die zich bevinden in de transitie fase. De Nijenrodiaanse Heer is in de vroege jaren des NOIB op zichzelf aangewezen om zijn zelfontwikkeling wind in de zeilen te blazen en over te stappen van de boot der vermindering alias aftrekking, naar de boot des vermenigvuldiging. De Heer is verantwoordelijk voor zijn eigen stootkracht en zaaivermogen.

Op de afdruk voor u ziet u een select gezelschap, hand gekozen, die de taak op zich nemen om het LXXIXe CtdSV voort te zetten op de juiste koers, en dat is recht door de rode zee. Zij hebben zich eigen gemaakt wat decennia ’s voor hun bestaan is opgezet door de grondleggers van de Lage Landen zoals we deze nu kennen. Zij bijten de afgeraffelde randjes van uw burger bestaan af, en slijpen u bij tot een waar NCV-kristal dat schittert in het zonlicht, maar ook des nachts.

Wij geven u mee dat oefening kunst baart en raden u derhalve aan om op veiliger wijs aan de slag te gaan met uwe ontplooiing in en met gemeenschap. Damesch, aarzel niet om u te wenden tot een dezer VIII Heeren die het Collegie rijk is, om u te voorzien van verdere instructies, demonstraties of toetsingen van uw vaardigheden. Heeren u kunt altijd terecht, we zullen u toegang verschaffen tot een uitgebreide, alomvattende bibliotheek met lees en verkijk materialen. Echter, wees gewaarschuwd, deze materialen zijn uitsluitend bedoelt als kennisoverdracht. Nooit of te nimmer voor sap-expulsie.

Neemt u de taak van vermenigvuldiging, opgelegd door God, uiterst serieus. Toekomstige leiders van onze samenleving komen voort uit de oude leiders. U heeft het wonder boven wonder gehaald naar Nijenrode, en daarmee onbewust deze verantwoordelijkheid op u genomen.

Dit bericht is niet om u angst aan te jagen, slechts te behoeden op wat komen gaat. Namens het voltallige LXXIXe Collegie tot de Suffisante Victualiën,

Voor u, én voor ons

Collegie tot de Suffisante Victualiën

Ruben de Jong (2023) Voorzitter
Luuk Janssen (2022) Vieze-Voorzitter
Stijn Janssen (2023) Penningmeester Algemeen
Joep Smal (2022) Penningmeester Debiteuren
Tijs Westland (2022) Inkoper Victualiën
Martijn Van Buul (2022) Inkoper Vastgoed
Joris Rooijmans (2023) Commissaris Hygiëne en Materialen
Siebren Elzinga (2022) Commissaris Grote Feesten en zolderbar
WhatsApp_Image_2024-03-25_at_11.11.29.jpeg