Sneeuwpauze

Participation

Joining this event is not possible anymore

About this event

Category
Parttimers
From
Dec 14, 2019
Until
Dec 18, 2019
Location
La RĂ©sidence Les Balcons de Val Thorens

Waerde Nijenrodianen,


U heeft zich ingeschreven bij de voorinschrijving voor de Sneeuwpauze, u bent een actieve lichting, u heeft afgelopen jaar deelgenomen of uw lichting/ deeltijdighe genoten willen u niet missen op deze sneeuwpauze. Het aantal aanmeldingen om mee te gaan naar het traditionele gebied Val Thorens is dit jaar exorbitant hoog (de voorinschrijving betrof meer dan 60 personen) dank voor uw enthousiasme. Dit jaar zullen we verblijven in La Résidence Les Balcons de Val Thorens van 14-12-2019 tot en met 17/18-12-2018.


Via dit bericht ontvangt u de inschrijflink voor de Sneeuwpauze 2019. Hiermee wordt uw gereserveerde plek definitief en gaan wij er vanuit dat u meegaat op deze nu al legendarische reis. In de betaallink kunt u ook aangeven of u een extra nacht wenst te blijven (di-woe).


https://www.ncvnyenrode.nl/events/sneeuwpauze


Inschrijven is mogelijk met 3 opties*:
Optie 1: deelnemer (€365,15 incl. btw).
Optie 2: factuur op naam van je bedrijf (€600,- excl. btw) je naam wordt niet als sponsor vermeld.
Optie 3: factuur op naam van je bedrijf (€795,- excl. btw) je naam wordt wel als sponsor vermeld.
*Deze opties zijn exclusief skipas, de skipas kunt u via de link selecteren. Als uw de skipas ook op factuur wilt, vult u daar 0 dagen in en geeft u aan j.vanderlinden@my.nyenrode.nl voor hoeveel dagen en welk gebied u een pas wenst. Dit bedrag zal dan aan uw factuur toegevoegd worden. Er zijn 2 passen 3 Vallees & Val Thorens, 3 Vallees is een uitgebreider gebied en geeft ook toegang tot Val Thorens. 


Daarnaast is het altijd nog steeds mogelijk om als bedrijf te sponsoren zonder deelname, het bedrag zal dan €500,- zijn uw naam wordt dan vermeld.

Het bedrag is dit jaar hoger dan andere jaren, in het verleden kon er een BTW voordeel voor verenigingen behaald worden wat nu helaas niet meer mogelijk is. Daarnaast liggen prijzen in Val Thorens helaas ook hoger dan in Saalbach. Wij zullen ons best doen om nog extra sponsoren binnen te halen, dit zal dan uiteindelijk besteed worden zodat u als echte Nijenrodiaan kunt genieten van een overheerlijke wintersport.

Zoals u van de sneeuwpauze gewoon bent is het dagprogramma “vrij”. Wij zijn momenteel in overleg met Le monde zodat u gedurende de dag onbezorgd moed in kunt drinken om op de latten te gaan staan of voor de gezelligheid. Op de zaterdag- zondag- en maandagavond hebben wij een programma voor u samengesteld inclusief drank en diner waarvoor de kosten in bovenstaand bedrag zijn meegenomen.

Wij hebben vernomen dat Le Monde centraal staat voor de verbintenis tussen alumni en studenten. Voor dit jaar zijn wij daarom ook opzoek naar Mr of Mrs. Barrels, dit betreft de heer/ dame die de meeste Barrels heeft gesponsord in Le monde. Aanmeldingen hiervoor dienen naar de Sneeuwpauzecommissie te gaan (voor 30-11-2019). Sponsoring is mogelijk vanaf ½ barrel (€145), het is ook mogelijk om dit als groep te doen (lichting, jaarclub of een andere groep). Op iedere gesponsorde barrel zal een keer geproost worden op de sponsor, voor de top 3 aan sponsoren is nog een extra verrassing met als topsponsor: De Mr of Mrs Barrels prijs.

Inschrijving dient te gebeuren voor 10-11-2019, er is momenteel gereserveerd voor 60 personen. De inschrijving zal dus ook sluiten als dit aantal is bereikt (vol=vol). Indien er een hoger aantal aan deelnemers is, zullen wij als sneeuwpauzecommissie iets voor u proberen te regelen, dit kunnen wij echter niet garanderen.

Houdt er rekening mee dat bij eventuele annulering het geld niet teruggestort wordt. Uiteraard zijn extreme gevallen bespreekbaar. Neem in het geval van annulering contact op met de Sneeuwpauzecommissie.

Van Verre,
De Sneeuwpauzecommissie 2019:
Lars Maris
Anique van der Vuurst
Jeroen van der Linden
Christiaan Sijmons
 

Participants

Please login to view all participants